Pagatavošana

Šai receptei var izmantot gan liemeņus, gan steikus, gan fileju.

Ja izmantosiet veselu zivi, sadaliet to filejās vai steikos.

Ieklājiet cepamajā pannā cepamo papīru, uz tā uzlieciet ketlaša filejas vai steikus, uzkaisiet sāli, kaltētas dilles un ķimeņu sēklas, uzspiediet sulu no puses citrona.

Gatavojam mērci - samaisām 3 ēdamkarotes krējuma ar 1 ēdamkaroti majonēzes.

Sagrieziet svaigas dilles un pievienojiet tās šim maisījumam.

Pievienojiet sāli.

Mērci uzklājam zivij, vienmērīgi izlīdzinot.

Liekam zivi cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 °С, cepam aptuveni 20 minūtes - atkarībā no cepeškrāsns!

Galā iznāk maiga, sulīga zivs ar patīkamām diļļu piegaršas notīm.